Salam aleykum və Rəhmətullah.
Gününüz xeyirli olsun qardaşlar.
Ət doğranan taxta bir müddət əvvəl qan kimi murdara bulaşmış olub, sonra o qanın suyu (murdar) taxtaya hopub.
O taxtanı paklamağ məqsədi ilə bir müddət (bir qabda və ya vedrədə) az suya qoyub isladsağ və bir neçə saatdan sonra o taxtanı götürüb kürr suya salsağ pak olarmı ?
Əgər paklanma qaydasın düz eləməmişüysə xahiş edirəm onun qaydasın qeyd edərdiz.
Diqqətinizə görə çox sağolun.
Həmişə əziz olasuz.
- ELÇİN soruşub 9 il əvvəl
- last edited 9 il əvvəl
Salamun aleykum
Əgər üzərində kəsilən ət halal yolla kəsilmiş heyvana məxsusdursa orda qalan qan nəcis deyil, pakdır.
- Kerbelayi Anar Huseyni cavablandırdı 9 il əvvəl