NƏCASAT

Cavablandırılıb
0
0

Salam aleykum və Rəhmətullah.

Gününüz xeyirli olsun qardaşlar.

Ət doğranan taxta bir müddət əvvəl qan kimi murdara bulaşmış olub, sonra o qanın suyu (murdar) taxtaya hopub.

O taxtanı paklamağ məqsədi ilə bir müddət (bir qabda və ya vedrədə) az suya qoyub isladsağ və bir neçə saatdan sonra o taxtanı götürüb kürr suya salsağ pak olarmı ?

Əgər paklanma qaydasın düz eləməmişüysə xahiş edirəm onun qaydasın qeyd edərdiz.

Diqqətinizə görə çox sağolun.
Həmişə əziz olasuz.

Mükəmməl cavab
0
0

Salamun aleykum
Əgər üzərində kəsilən ət halal yolla kəsilmiş heyvana məxsusdursa orda qalan qan nəcis deyil, pakdır.

1 nəticə görsənir
Sizin cavabınız
Adınız*
E-poçtunuz